Laura | mede eigenaresse, topstylist

Mijn naam is Laura van Dam, ik woon in Renswoude, ik ben 28 jaar, getrouwd met Jarno en moeder van zoontje Joep. Na meer dan 10 jaar werken in verschillende salons, begon ik 1,5 jaar geleden mijn eigen salon aan huis, Salon Lau. Toen er vorig jaar de kans kwam om een kapsalon in het centrum van Renswoude over te nemen, hoefde ik niet lang te twijfelen. Dit was altijd al mijn droom. En om dit samen met Renske te doen is al helemaal een feestje!

Ik krijg energie van blije klanten! Goed naar de klant zijn of haar wens luisteren, en daarop een passend advies geven. Met een prachtig eindresultaat! Dat is voor mij het leukste aan dit vak. Verder is het opsteken en opmaken van bruiden (en natuurlijk daggasten) mijn specialisme. Bijzonder om op zo'n dag aanwezig te zijn en mijn steentje bij te dragen.

Tot snel!


Renske | mede eigenaresse, topstylist

Hoi ik ben Renske Geijtenbeek, samen met Laura trotse eigenaresse van Haarstudio Plein 12. Ik ben net 30 jaar geworden, getrouwd met Rick en mama van Sam en Luuk. Haar is al mijn hele leven mijn passie. Een paar jaar geleden heb ik dan ook echt de stap gezet om mij om te scholen naar kapster. Nou, daar heb ik echt geen spijt van.

Dromen over een haarstudio in Renswoude dat deden we al, en nu is het echt werkelijkheid geworden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in ons salon. Dat we naar je wensen luisteren en de tijd voor je nemen. Jij blij, wij blij!

Krullen zijn mijn specialiteit. Krullen hebben extra verzorging en aandacht nodig. Samen met jou kijk ik hoe jouw haar het beste geknipt kan worden en hoe jij het beste jouw krullen kan verzorgen en stylen. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor.

Zie ik je snel?

Marianne | topstylist & visagist 

Hoi! Mijn naam is Marianne. Geboren in Renswoude, nu te vinden in Woudenberg. Na 5 jaar ervaring in het kappersvak, mag ik nu mijn liefde voor het knippen voortzetten in de prachtige Haarstudio Plein 12 in Renswoude. De rustige en gezellige sfeer maakt het net alsof ik thuis in de woonkamer mijn vak mag uitoefenen!

Heren knippen is iets wat ik erg leuk vind, ik kan wel zeggen dat dat mijn specialisme is geworden. Het lijkt mij erg gezellig om bekende en onbekende gezichten te zien in mijn stoel en er voor te zorgen dat je met een glimlach de salon verlaat!

Tot snel!

Emma | haarstylist

Hoi! Mijn naam is Emma. Ik woon in Barneveld samen met mijn ouders, twee broers en zus. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om voor mijn gezin thuis te bakken. Omdat we met z'n zessen zijn hoef ik me geen zorgen te maken of dit opkomt. 

Van mijn hobby maak ik mijn werk en dit mag ik per 1 februari 2024 bij haarstudio Plein 12 uitoefenen. Wat ik het leukst vind aan mijn werk is de tijd en aandacht voor de klant te besteden. Zo zorg ik ervoor dat iedereen tevreden de salon verlaat. Verder vind ik het leuk om highlights te zetten en heren te knippen. En om er samen achter te komen  wat de klant mooi staat om zo tot het mooiste eindresultaat te komen. 

Tot snel!