Laura | mede-eigenaresse, topstylist & visagist 

Mijn naam is Laura van Dam, ik woon in Renswoude, ik ben 29 jaar, getrouwd met Jarno en moeder van zoontje Joep. Na meer dan 10 jaar werken in verschillende salons, begon ik in 2021 mijn eigen salon aan huis, Salon Lau. Toen er vorig jaar de kans kwam om een kapsalon in het centrum van Renswoude over te nemen, hoefde ik niet lang te twijfelen. Dit was altijd al mijn droom. En om dit samen met Renske te doen is al helemaal een feestje!

Ik krijg energie van blije klanten! Goed naar de klant zijn of haar wens luisteren, en daarop een passend advies geven. Met een prachtig eindresultaat! Dat is voor mij het leukste aan dit vak. Verder is het opsteken en opmaken van bruiden (en natuurlijk daggasten) mijn specialisme. Bijzonder om op zo'n dag aanwezig te zijn en mijn steentje bij te dragen.

Tot snel!


Renske | mede-eigenaresse, topstylist & krullenspecialist

Hoi ik ben Renske Geijtenbeek, samen met Laura trotse eigenaresse van Haarstudio Plein 12. Ik ben net 31 jaar geworden, getrouwd met Rick en mama van Sam en Luuk. Haar is al mijn hele leven mijn passie. Een paar jaar geleden heb ik dan ook echt de stap gezet om mij om te scholen naar kapster. Nou, daar heb ik echt geen spijt van.

Dromen over een haarstudio in Renswoude dat deden we al, en nu is het echt werkelijkheid geworden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in ons salon. Dat we naar je wensen luisteren en de tijd voor je nemen. Jij blij, wij blij!

Krullen zijn mijn specialiteit. Krullen hebben extra verzorging en aandacht nodig. Samen met jou kijk ik hoe jouw haar het beste geknipt kan worden en hoe jij het beste jouw krullen kan verzorgen en stylen. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor.

Zie ik je snel?

Marianne | topstylist & visagist & krullenspecialist

Hoi! Mijn naam is Marianne. Geboren in Renswoude, nu te vinden in Woudenberg. Na 6 jaar ervaring in het kappersvak, mag ik nu mijn liefde voor het knippen voortzetten in de prachtige Haarstudio Plein 12 in Renswoude. De rustige en gezellige sfeer maakt het net alsof ik thuis in de woonkamer mijn vak mag uitoefenen!

Heren knippen is iets wat ik erg leuk vind, ik kan wel zeggen dat dat mijn specialisme is geworden. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het knippen van krullen. Het lijkt mij erg gezellig om bekende en onbekende gezichten te zien in mijn stoel en er voor te zorgen dat je met een glimlach de salon verlaat!

Tot snel!

Sabine | topstylist & visagist

Hoi, mijn naam is Sabine. Ik woon in Barneveld samen met mijn vriend en 2 dochtertjes. Ik ben 31 jaar oud en werk inmiddels alweer meer dan 15 jaar in dit mooie vak. En per 1 april 2024 mag ik het team van Plein 12 versterken!

Als klein meisje wist ik al dat ik kapster wilde worden. Ik hou van de gezelligheid en de creativiteit die ik in dit vak kwijt kan. Dat komt bij Plein 12 wel goed! Highlights zetten vind ik erg leuk om te doen. Maar vooral de afwisseling en variatie in het werk maakt het voor mij helemaal af.

Zie ik jou snel?