Specialismen: bruidskapsels en krullen

BRUIDSKAPSEL & MAKE-UP 

Op jouw grote dag wil je er natuurlijk op en top uitzien. Je kapsel en make-up spelen hierbij een grote rol. Wat kunnen wij voor je betekenen? Eigenlijk alles op het gebied van haar en make-up. Of je nou gaat voor een natuurlijke look of echt wilt uitpakken, bij Haarstudio Plein 12 kan het en helpen we je graag. Wij zijn er voor jou én voor jouw daggasten.

Tip! Ben je op zoek naar inspiratiefoto’s? Deze vind je uiteraard op Pinterest, maar neem ook even een kijkje op onze speciale instagram pagina voor bruiden (@plein12bruiden).

KRULLEN

Als je krullen hebt, weet je als geen ander dat dt soms lastig is. Je haar pluist en is onhandelbaar en als je bij de kapper vandaan komt ben je soms niet tevreden. De laatste jaren is er gelukkig veel aandacht voor en kennis over krullen. Nieuwe technieken en producten helpen jouw krullen te definiëren en te laten stralen.

Renske heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het knippen en shapen van krullen. Ze kijkt samen met jou naar wat je krullen nodig hebben en welke wensen je hebt. Het knippen (en verzorgen en stylen) van krullen wordt met een andere techniek gedaan dan een normale knipbeurt.

De juiste verzorging en producten, en regelmatig een goede knipbehandeling is hét recept voor prachtige krullen. 

Tip! Op onze Instagram/Facebook pagina zie je mooie voor en na foto’s van krullenkapsels.